Utmärkelser

ÅRETS PROFILFÖRETAG 2016

Motivering: ?För sitt innovativa tänkande när det kommer till helhetslösningar för kunderna. Bra och snabb service samt vänder sig alltid ut och in för att lösa det kunderna vill ha.?

ÅRETS NEW WAVE PROFILE-FÖRETAG 2014

Felestad utsedd till Årets New Wave Profile-företag.

ÅRETS FÖRETAGARE 2009

Ingela Engman utnamnd till Årets Företagare i Kavlinge kommun 2009. Motiveringen löd: ?För att hon med små och stora kliv tar nya marknadsandelar och med kundnytta i fokus skapar mervarde till den lilla och stora kunden. Hon låter medarbetaren vaxa med uppgiften och leder sitt företag med en stadig tillvaxt aven i uppförsbacke mot en tatplats i sin bransch. Året då branschen backade med 40 procent ökade Ingela Engman och hennes medarbetare med 15 procent. Hon lat aldrig lågkonjunkturen komma innanför dörren. Ett unikt företag i promotionbranschen som vaxer i vår kommun?.

ÅRETS PROFILFÖRETAG 2007

Motivering: ?Felestad är ett ungt och piggt företag med hög servicegrad och kunskap. Det är ett företag som månar om sina kunder, gamla som nya. De kan tillgodose sina kunders önskemål. Felestad är ett gang med glada tjejer som älskar sitt arbete och det märker kunderna!?

ÅRETS FÖRETAGARE 2000

Ingela Nordqvist var den första och hittills enda kvinna i Svalövs historia som fått utmarkelsen Årets Företagare. Motiveringen löd: ?Ingela Nordqvist har med ett målmedvetet och långsiktigt arbete och med hög kvalitet som ledstjarna utvecklat företaget till en respektabel affarspartner inom området reklam och marknadsföring.?

ÖVRIGT

Final till Årets Profilföretag 2015
Final till Årets Profilföretag 2014
Final till Årets Företagare 2006 i Kavlinge kommun
Final till Årets Profilföretag 2005