Brandvarnarbox, Eldstickan

Art.nr. JAEL03-vit
Minsta antal: 1 st

Brandvarnarboxen är den perfekta presenten att ge till någon som du vill visa lite extra omtanke! Presentboxen innehåller vår eleganta Lilla Eldstickan i färgen Vit, som vackert matchas med en vit brandvarnare.

Vi på Eldstickan vill bidra till ett snyggare och säkrare hem. Därför har vi satt ihop Brandvarnarboxen Vit som både är användbar och stilfull, fylld med eleganta tändstickor och en stilren brandvarnare – perfekt att ge bort till någon som du vill visa lite extra omtanke.

Vår nytänkande och unika design har förvandlat den klassiska tändsticksasken till en vacker inredningsdetalj. Lilla Eldstickan är nio centimeter hög, rymmer cirka 60 tändstickor av standardstorlek och har plån på baksidan av etiketten. Den eleganta
glasflaskan sätter en personlig prägel på ditt hem.

Brandvarnaren med sin snygga och diskreta design passar alla hem och stilar. Den är lätt att installera med 3M dubbelsidig tejp eller med medföljande monteringsskruvar. Hela enhetens yta fungerar som en testknapp och har en stark varningssignal på 85 dB som varnar hela hushållet. Brandvarnaren har ett medföljande litiumbatteri som håller i upp till 10 år (ej utbytbart), efter 10 år rekommenderas det att man byter ut sin brandvarnare. Brandvarnarboxen Vinröd är perfekt både som present och till ditt eget hem.

Pris 400,00 kr

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Eldstickan

ELDSTICKAN är en inredningsdetalj med syfte att skapa ett vackrare och personligare hem. ELDSTICKAN skapades 2017 av svensk-isländska Martina Kaski, som länge letat efter något vackert att tända sina ljus med. Tändstickor har funnits i 170 år och ELDSTICKAN ger dem ett nytt liv med en annorlunda paketering.


Visa samtliga produkter från Eldstickan
Vikt 414 gram
Mått 5,5 x 13,6 x 18,8 cm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter

Eldstickan
Presentbox JUL, Eldstickan

300,00 kr

Eldstickan
Brandfilt Beige, Eldstickan

440,00 kr

Eldstickan
Brandfilt Svart, Eldsticken

400,00 kr