Brandfilt Beige, Eldstickan

Art.nr. EB-1803-beige
Minsta antal: 1 st

Det här är inte en ny bok, det är vår nya beiga brandfilt. En brandsäker inredningsdetalj från Eldstickan som är snygg nog att ligga framme var som helst i ditt hem, så att du snabbt kommer åt den om olyckan skulle vara framme! Sommar edition.

Eldstickans brandfilt är godkänd enligt europeisk standard SS-EN-1869:2019.

Denna beige brandfilt med standard SS-EN-1869:2019 och är utformad för att effektivt släcka mindre bränder. Filten är tillverkad av ett tätt glasfibermaterial som står mot temperaturer upp emot 500 grader.

Brandfilten är idealisk för användning i hemmet, på kontoret, i båten eller i bilen, och kan användas för att släcka mindre bränder på ytor såsom kläder, papper eller möbler. Filten är också lätt att förvara på ett stilrent sätt, vilket gör den till ett praktiskt och säkert tillbehör att ha till hands vid behov.

Tack vare dess beiga färg passar denna brandfilt perfekt in i de flesta inredningsstilar och ger ett diskret och stilfullt utseende. Det är också en idealisk gåva till någon som vill öka säkerheten i sitt hem.

Om brandfilten är använd i brand är den förbrukad, den bör då kasseras och ersättas med en ny.

Pris 440,00 kr

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Eldstickan

ELDSTICKAN är en inredningsdetalj med syfte att skapa ett vackrare och personligare hem. ELDSTICKAN skapades 2017 av svensk-isländska Martina Kaski, som länge letat efter något vackert att tända sina ljus med. Tändstickor har funnits i 170 år och ELDSTICKAN ger dem ett nytt liv med en annorlunda paketering.


Visa samtliga produkter från Eldstickan
Omslag 28 x 18 x 6 cm
Brandfilt 1,2 x 1,8 m
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter

Eldstickan
Presentbox JUL, Eldstickan

300,00 kr

Eldstickan
Brandfilt Svart, Eldsticken

400,00 kr

Eldstickan
Brandvarnarbox, Eldstickan

400,00 kr