Brandfilt Svart, Eldsticken

Art.nr. ES-2489-svart
Minsta antal: 1 st

Det här är inte en bok, det är en brandfilt. En brandsäker inredningsdetalj från Eldstickan som är snygg nog att ligga framme var som helst i ditt hem, så att du snabbt kommer åt den om olyckan skulle vara framme!

Varje sekund räknas. En brand kan starta plötsligt och utvecklas snabbt. Eldstickans brandfilt har fått höga betyg av testproffs.se och är framtagen för att hjälpa dig att släcka mindre bränder i exempelvis köket eller i anslutning till levande ljus. Den kan också användas för att minska spridning av en eld som redan flammat upp. Brandfilten är tillverkad av ett tätt glasfibermaterial som står mot temperaturer upp emot 500 grader. Förvara filten centralt och lättillgängligt i ditt hem. Låt alla familjemedlemmar veta var den finns och hur den ska användas om olyckan skulle vara framme. Tack för att du säkrar ditt hem med Eldstickans brandfilt!

Så släcker du en eld med brandfilt:
1. Ta ut filten ur sin hållare.
2. Skaka ut filten och lägg den försiktigt över elden. Kasta inte filten över det som brinner för då får elden mer syre.
3. Stryk bestämt på det som brinner så att du kväver elden. Jobba från mitten och utåt. Tänk på att inte slå på filten för då släpps det in mer luft.
4. Fortsätt tills du är helt säker på att elden är kvävd. Låt filten ligga kvar över det som brunnit i 20 minuter.
5. Om brandfilten är använd i brand är den förbrukad, den bör då kasseras och ersättas med en ny.

Eldstickans brandfilt är godkänd enligt europeisk standard SS-EN-1869:2019.

Pris 400,00 kr

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Eldstickan

ELDSTICKAN är en inredningsdetalj med syfte att skapa ett vackrare och personligare hem. ELDSTICKAN skapades 2017 av svensk-isländska Martina Kaski, som länge letat efter något vackert att tända sina ljus med. Tändstickor har funnits i 170 år och ELDSTICKAN ger dem ett nytt liv med en annorlunda paketering.


Visa samtliga produkter från Eldstickan
Omslag 27 x 18 x 5 cm
Brandfilt 1,2 x 1,2 m
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter

Eldstickan
Presentbox JUL, Eldstickan

300,00 kr

Eldstickan
Brandfilt Beige, Eldstickan

440,00 kr

Eldstickan
Brandvarnarbox, Eldstickan

400,00 kr