Hinzaväska stor, Green Plastic

Art.nr. X Hinza
Minsta antal: 1 st

En Hinzaväska är så mycket mer än bara en väska. Den klassiska stilrena formen från 1950-talet i kombination med sin stora användbarhet gör Hinzaväskan svårslagen.
Hinzaväskan ger smart förvaring i hemmet såväl som på kontoret och är samtidigt en färgglad inredningsdetalj. Den är perfekt som strandväska och picknickkorg. Eftersom den är gjord av plast är det bara att skölja ur den om den blir smutsig.
Hinzaväskan är praktisk när du arbetar i trädgården, den är tålig och står stadigt och Hinzaväskan i den mindre storleken (se separat produkt) passar bra i cykelkorgen.

De många färgerna och de två storlekarna gör att alla kan hitta sin favorit. Det finns en Hinzaväska för allt och alla!

Alla Hinzaväskor tillverkas i småländska Hillerstorp.

MILJÖ:
Hinzaväskor som tillhör Green Plastic-sortimentet är ett klimatsmart val. De består av så kallad grön plast gjord av den förnyelsebara råvaran sockerrör.
När sockerrör växer upptar de koldioxid från vår atmosfär. Om grön plast av sockerrör förbränns frigörs koldioxiden tillbaks till atmosfären. I och med att mängden koldioxid inte ökar, vilket sker vid förbränning av vanlig plast från fossila råvaror, påverkas inte klimatet på vår jord.
Sockerrören som används till att framställa den gröna plasten i våra Green Plastic väskor, odlas i plantage i Brasilien som ligger minst 2500 km från Amazonas.
Grön plast återvinns på samma sätt som vanlig plast. Variationer i ytskiktet kan förekomma.

Pris 239,00 kr

Färg

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter

MAXEMA
Bay Matt

5,10 kr

Ballograf
Epoca P

28,90 kr

MAXEMA
Flow Rubber

15,20 kr

MAXEMA
Dot Rubber

10,80 kr

STILOLINEA
BIO S!

5,20 kr

MAXEMA
Pixel Matt Chrome

5,90 kr