Showroom

Välkommen på inspirationsbesök i våra showrooms

I våra välfyllda showrooms, företagsbutiker och utställningar i Löddeköpinge och Stockholm har vi samlat tusentals produkter ur hela vårt sortiment.

Här hittar du exempel och prover på massor av olika profilprodukter, give aways och presentreklam - allt från pennor, nyckelband och läppbalsam till designade teknikprodukter. Vi har också ett mycket stort urval av profilkläder (även dressade profilplagg), väskor, arbetskläder, textilier, accessoarer och mycket mer tillsammans med massor av säsongsanpassade artiklar samt företagsgåvor och presentartiklar från kända varumärken som Orrefors, Kosta Boda, Eva Solo, Stelton med flera. Allt snyggt, inspirerande samt lättöverskådligt presenterat.

I lugn och ro kan du känna, jämföra, välja rätt lösningar, produkter och märkningsmetod med hjälp av våra alltid lika glada, kompetenta samt serviceinriktade medarbetare.

Bli inbjuden till våra event
Under året har vi ett antal större kundevent där vi tillsammans med representanter för våra varumärken presenterar säsongens nyheter och unika erbjudanden. Enklaste sättet att få inbjudan till dessa är att anmäla sig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din mejladress och tryck OK under NYHETSBREV som du hitta längst ner till höger på sajten.

Showroom Löddeköpinge

Öppettider: mån-tor kl. 8-17, fre kl. 8-16
Profilvägen 4 - 046-71 26 40 - info@felestad.se
Kom spontant eller boka ett möte så plockar vi fram och presenterar efter dina önskemål.

Showroom Stockholm

Barnhusgatan 16 - 08-23 70 33 - stockholm@felestad.se
Ring eller maila gärna och boka en tid för visning så tar våra fantastiska kollegor väl hand om dig på plats.

Varmt välkommen!