Showroom

Välkommen på inspirationsbesök i våra showrooms

I våra välfyllda showrooms, företagsbutiker och utställningar på Profilvägen 4 i Löddeköpinge och Blekholmsterrassen 36 i Stockholm har vi samlat tusentals produkter ur hela vårt sortiment.

Här hittar du exempel och prover på massor av olika profilprodukter, give aways och presentreklam - allt från pennor, nyckelband och läppbalsam till designade teknikprodukter. Vi har också ett mycket stort urval av profilkläder (även dressade profilplagg), väskor, arbetskläder, textilier, accessoarer och mycket mer tillsammans med massor av säsongsanpassade artiklar samt företagsgåvor och presentartiklar från kända varumärken som Orrefors, Kosta Boda, Eva Solo, Stelton med flera.
Allt snyggt, inspirerande samt lättöverskådligt presenterat.

Kom spontant eller boka ett möte

I lugn och ro kan du känna, jämföra, välja rätt lösningar, produkter och märkningsmetod med hjälp av våra alltid lika glada, kompetenta samt serviceinriktade medarbetare. Kom spontant eller boka ett möte så plockar vi fram och presenterar efter dina önskemål.

Bli inbjuden till våra event

Under året har vi ett antal större kundevent i Löddeköpinge där vi tillsammans med representanter för våra varumärken presenterar säsongens nyheter och unika erbjudanden. Enklaste sättet att få inbjudan till dessa är att anmäla sig till vårt nyhetsbrev. Skriv in din mejladress och tryck OK under NYHETSBREV som du hitta längst ner till höger på sajten.

Öppettider: mån-fre 08.00-17.00
Profilvägen 4, Löddeköpinge (046-71 26 40) och Blekholmsterrassen 36, Stockholm (08-23 70 33)

Varmt välkommen!