Om Företaget

Välkommen till en engagerad helhetsleverantör!


Felestad New Wave Profile startades 1986 och är i dag ett av de ledande företagen i profilbranschen bl.a. utsedd till årets profilföretag i Sverige 2017. Profil- och arbetskläder, gåvor, profilprodukter och expomaterial - allt från välkända varumärken. Vi tillhandahåller totallösningar från idé och formgivning till produktion, tryck, kundunika webbshopslösningar, lagerhållning och distribution i ett Full Service Concept.

Lite mer, lite bättre

Vi är ett team på 28 professionella och glada medarbetare som drivs av passion, stort engagemang samt levererar service utöver det vanliga. Lite mer, lite bättre helt enkelt.

Vår affärsidé är att erbjuda företag och organisationer (offentliga och privata) samt kommuner högkvalitativa produkter. Allt från enskilda artiklar till unika paketlösningar och specialanpassade webbshopar. Sedan 2013 är vi certifierade inom kvalitet och miljö, ISO 9001 och ISO 14001 samt arbetar aktivt med profilprodukter i ett hållbarhetsperspektiv samt miljö och etik utifrån ett utvecklat CSR-arbete (Corporate Social Responsibility)

Be Your Brand

Genom åren har vi hjälpt tusentals små och stora företag, verksamheter, organisationer och föreningar att hitta och utforma sin rätta profil. Innefattande produkter och tjänster som gör det möjligt att vara ditt varumärke överallt och hela tiden. Be Your Brand!

Välkommen till oss!