KAM/B2B-SÄLJARE

DRIVEN OCH AMBITIÖS KAM/B2B-SÄLJARE SÖKES TILL SVERIGES BÄSTA PROFILFÖRETAG

Placering på vårt huvudkontor i Löddeköpinge

Felestad New Wave Profile är ett av Sveriges ledande profilföretag med över 30 år i branschen. Utnämnda till Årets Profilföretag 2017. Vi levererar till våra kunder ett brett sortiment av varumärkesförädlade profilprodukter, profil- och arbetskläder, gåvor, expomaterial m.m. Allt från välkända varumärken. Därutöver specialanpassade kundwebbshopar till nationella och internationella kunder. Vi tillhandahåller ett eget transfertryckeri, packning, lagerhållning samt distribution i ett Full Service Concept och mycket mer. Vi är ett team av 25 professionella och glada medarbetare som servar våra kunder från vårt fräscha arkitektritade huvudkontor på Handelsplats Center Syd i Löddeköpinge och vårt försäljningskontor i Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Som Key Account Manager - säljare på Felestad New Wave Profile får du ett omväxlande, kreativt, roligt och stimulerande arbete. Förutom att ta fram helhetskoncept, till såväl avtalskunder som nya kunder får du styra gången från förslag och offert till beställning, förädling och leverans. Du gör egna kundbesök, offerter och följer upp dem mot avslut, hanterar order och fakturering. Du bokar besök till vårt 700 kvm stora och fina showroom på vårt huvudkontor eller i Stockholm.

- Du kommer att bearbeta såväl befintliga som nya kunder, med ansvar för hela säljprocessen från första kontakt med en ny kund över telefon/mejl/besök till möte, offert, förhandling och avslut.
- Utveckla befintliga avtalskunder och säkerställa att Felestads åtaganden säkerställs och fungerar.
- Arbeta i en självgående roll med eget budget- och resultatansvar.
- Ha ett nära samarbete med övriga säljare och andra medarbetare i vårt team för att utveckla samt bibehålla en god och högklassig kundvård.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en anställning i ett fartfyllt framgångsrikt bolag med möjlighet till personlig utveckling och växa i din roll som säljare. En intressant och spännande säljtjänst i ett starkt expanderande företag med nytänkande och framåtsträvande företagsklimat. Du får en marknadsmässig lön, en fantastisk arbetsmiljö och ett glatt gäng trevliga, engagerade och energiska arbetskollegor som är stolta över sin höga servicegrad.

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet av B2B-försäljning, gärna från profilbranschen. Du har minst gymnasiekompetens och gärna någon påbyggnad inom exempelvis försäljning/marknadsföring. Och du älskar att göra affärer. Vi lägger stor vikt vid personlighet.

Till dina viktiga egenskaper hör; stark drivkraft, hög ambitionsnivå, mycket energi. Du är positiv, handlingskraftig, noggrann och har ansvars- och servicekänsla samt är resultatorienterad. Både kunna arbeta självständigt men också ingå i ett säljteam och vara en lagspelare. Du är en relationsbyggare med ett lösningsorienterat synsätt och har en naturlig förmåga att se möjligheter istället för hinder. Att vara lyhörd för och se till kundens behov och därefter komma till avslut är avgörande för att lyckas. Att alltid ligga steget före och vara proaktiv är viktigt. Du trivs med högt tempo och har en stark vilja att uppnå resultat.

Intresseanmälan

Du är välkommen att skicka din intresseanmälan och ditt CV med foto till vår COO Michael Ericsson michael.ericsson@felestad.se.