Jobba hos oss

Det är något speciellt med att jobba på Felestad. Det finns en superkraft hos oss och den superkraften är våra härliga kollegor! Har du en egen superkraft, eller är du redo att bli del av vår?

Felestad är ett av Sveriges ledande profilföretag med över 30 år i branschen och har blivit utnämnt till årets profilföretag. Vi är ett team av 30 härliga medarbetare som servar våra kunder från vårt huvudkontor och showroom i Löddeköpinge och våra försäljningskontor i Stockholm och Göteborg.

Passion & Engagemang är våra ledord. Vi söker dig som är positiv, glad, framåt och älskar att göra kunder nöjda!

Just nu söker vi en KAM/Senior säljare!

Nu söker vi på Felestad New Wave Profile en KAM/Senior säljare inom B2B. Vi tror att du älskar att göra framgångsrika affärer samt brinner för att ge dina kunder bästa tänkbara service.

Felestad New Wave Profile startades 1986 och är idag ett av Sveriges ledande profilföretag. Hösten 2021 förvärvades Påhlsons Daylight och tillsammans är vi på väg på en spännande resa med stora ambitioner. Du kommer att vara en av nyckelpersonerna på vår fortsatta resa.

Din profil:
Vi söker dig som är Senior säljare och som drivs av att göra framgångsrika affärer med nöjda kunder, har du erfarenhet av profilbranschen är det meriterande. Du är affärsmässig och har förmåga att skapa långsiktiga relationer samt har en stark egen drivkraft.

- Du har arbetat med försäljning och kunddialog i liknande roll i minst 5 år.
- Du är strukturerad och ansvarstagande och van att arbeta självständigt, men du är också en god lagspelare tillsammans med dina säljkollegor och övriga supportfunktioner.
- Du är van och drivs av att jobba mot budgetmål. Du följer löpande upp dina kunder och arbetar aktivt för att nå dina mål.
- Du har god datorvana samt erfarenhet av att jobba i affärssystemet Visma eller liknande system.
- Du har relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi/försäljning eller liknande.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
- Att ha helhetsansvar för hela försäljningsprocessen på både nya och befintliga kunder.
- Att ta fram skräddarsydda koncept för kunden, du ansvarar för hela processen från analys/idé, offert, beställning, förädling och leverans.
- Att ha löpande dialog med dina kunder, du jobbar strategisk med att säkerställa planer och aktiviteter på kort och lång sikt för dina kunder baserat på analyser och prioriteringar utifrån våra strategier.
- Löpande uppföljning mot budget och övriga KPI:er
- Att förhandla med leverantörer gällande pris och produkt
- Efterleva ramavtal med våra leverantörer

Som person tror vi att du:
- Att du gillar att kontinuerligt jobba för en inkluderande och inspirerande kultur där vi tillsammans strävar mot våra mål och hjälper varandra för att lyckas ännu bättre.
- Du är driven och affärsinriktad

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett spännande, omväxlande och stimulerande arbete. Du kommer att arbeta med marknadsledande varumärken av god och hållbar kvalitet.
Vi är ett framgångsrikt bolag i en expansiv fas och du kommer arbeta tillsammans med engagerade och energiska arbetskollegor som har mycket kul tillsammans.

Om oss:
Felestad New Wave Profile erbjuder kreativa och unika upplägg för profil- och arbetskläder, gåvor, profilprodukter och expomaterial. Vi tillhandahåller totallösningar från idé och formgivning till produktion, tryck, kundunika webbshopslösningar, lagerhållning och distribution i ett fullservicekoncept.
Vi är en del av Felestad-gruppen och tillsammans är nu Felestad och Påhlsons Daylight ett av Sveriges ledande profilbolag med kunder nationellt och internationellt inom både den privata och offentliga sektorn.

Övrigt:
Tjänsten är heltid
Placering på vårt HK i Löddeköpinge
Marknadsmässig lön

Vi applicerar löpande urval så vänta inte med din ansökan!
Skicka din ansökan och ditt CV career@felestad.se.