FELESTAD NEW WAVE PROFILE VINNER STÖD FÖR DIGITALISERING

Felestad grundades 1986 och utsågs 2017 till Sveriges bästa Profilbyrå. Idag omsätter Felestad över 60 miljoner kronor och har verksamhet i Skåne och Stockholm, samt kunder över hela Sverige men även internationellt med leveranser till alla kontinenter. Felestad blev tidigt ledande inom kundägda webbshopar och digitalisering. Felestad har sedan augusti en ny ledning som ytterligare förstärker fokuset på digitalisering.

"Att automatisera, digitalisera och ligga i framkant med att vara digital men att också värna om våra ledord - Passion & Engagemang - att alltid vara absolut bäst på kundservice och att vara en fullkoncept profilbyrå, det är vad Felestad står för och hela bolaget brinner för" säger nytillträdda VD:n Michael Ericsson.

16 bolag i hela Skåne lyckas ta sig genom utgallringen för att få bidrag till sina digitaliseringsprojekt, som avslutas med ett "Draknäste" där man får pitcha sin idé för en jury beståendes av personer inom Region Skåne samt inom investerande bolag i Regionen.

"Vi gör stora satsningar för att förbättra vårt redan starka erbjudande till våra kunder, men även att anpassa oss till våra kunders unika och allt högre ställda krav på digitala lösningar, och att juryn tror på vår satsning så mycket betyder massor för oss." fortsätter Michael.

Projekten har redan startat och kommer pågå under 6-12 månader och förväntas bla investeras i några av de nya avtalen som Felestad vunnit, däribland upphandlingar med Region Halland, Region Jönköping, samt ett antal privata bolag som alla sätter stora krav på digitala lösningar med webbshopar, punch-out lösningar etc.

"Vi är i en spännande tid för branschen. Inte minst ställs högre och högre krav på hållbarhet, miljö och CSR men även på total sömlös kommunikation mellan olika digitala lösningar. Vi ser fram mot att driva branschen framåt i alla dimensioner."

För mer info, kontakta
Michael Ericsson, Felestad Trading AB - michael.ericsson@felestad.se

Läs mer om Region Skånes Digitaliseringscheckar:
Läs mer här