Ekonomitjänst

Ekonomitjänst ledig för dig som älskar siffror på Sveriges bästa profilföretag

Placering på vårt huvudkontor i Löddeköpinge

Felestad New Wave Profile är ett av Sveriges ledande profilföretag med över 30 år i branschen. Utnämnda till Årets Profilföretag 2017. Vi levererar till våra kunder ett brett sortiment av varumärkesförädlade profilprodukter, profil- och arbetskläder, gåvor, expomaterial m.m. Allt från välkända varumärken. Därutöver specialanpassade kundwebbshopar till nationella och internationella kunder. Vi tillhandahåller ett eget transfertryckeri, packning, lagerhållning samt distribution i ett Full Service Concept och mycket mer. Vi är ett team av 25 professionella och glada medarbetare som servar våra kunder från vårt fräscha arkitektritade huvudkontor på Handelsplats Center Syd i Löddeköpinge och vårt försäljningskontor i Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Hos oss kommer du att arbeta på vår ekonomiavdelning tillsammans med övriga medarbetare där. Tillsammans är er målsättning att utveckla avdelningens rutiner under året.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
- Ansvarar för kundreskontra samt ha kundkontakt för reskontra
- Kundfakturering
- Kravhantering och inkassoåtgärder

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning i ett fartfyllt framgångsrikt och expanderande bolag. Du får en marknadsmässig lön samt ett glatt gäng trevliga, engagerade och energiska arbetskollegor som är stolta över sin höga servicegrad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst treårigt gymnasium med ekonomisk inriktning. Har du påbyggnadskurs/er i ekonomi är detta en fördel. Du älskar siffror, har hög flexibilitet och bra arbetsplanering.

Du ska kunna hantera det svenska språket väl i tal och skrift. Ha god datorvana med spetskunskap i Excel och även gärna i PowerPoint. Har du erfarenhet av att jobba i affärssystemet Visma Administration är detta en merit. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp.

I din yrkesroll och som person är du strukturerad, analytisk, ansvarstagande och noggrann. I övrigt kan du hålla deadlines och agerar proaktivt, initiativrikt samt lösningsorienterat.

Vi ser gärna yngre sökande. Som företag sätter vi jämställdhet och mångfald högt, med idag viss överrepresentation av kvinnor gärna också manliga sökande.

Ansökan
Du är välkommen att skicka din ansökan och ditt CV med foto till vår ekonomichef anette.nilsson@felestad.se som även svarar på frågor om tjänsten på telefon 046-71 26 40