Bra att veta

Webbshop
Felestad New Wave Profile har ett utvalt sortiment med profilprodukter, profilkläder, arbetskläder, företagsgåvor och expomaterial.
Hittar du inte exakt det du söker, önskar mer information om vårt kompletta sortiment eller har andra frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 046-71 26 40 eller info@felestad.se, så hjälper vi dig vidare.

Första gången du handlar i vår webbshop
Är det första gången du handlar i vår webbshop? Vad roligt! Beställ dina varor och gå vidare till kassan där du får registrera dig som ny kund. När du fyllt i samtliga obligatoriska kunduppgifter, gå vidare och bekräfta ditt köp.
Orderbekräftelsen skickas till dig på mail tillsammans med inloggningsuppgifter så att du som kund enkelt ska kunna beställa i webbshopen igen utan att denna gången behöva fylla i dina kunduppgifter. I orderbekräftelsen från oss ser du vilka artiklar du beställt, antal, leveransdag samt fraktkostnad. Skulle någon artikel vara restnoterad kommer du få information om ny leveranstid samt möjlighet att välja delleverans mot en extra fraktkostnad.

Prisinformation
Moms och fraktkostnad tillkommer på angivna priser. Felestad New Wave Profile reserverar sig för slutförsäljning av produkterna samt eventuella inmatningsfel av priser på denna sida.

Märkning & Tryckinformation
Vi på Felestad ordnar med förädling på dina önskade produkter, idag går det nästan att trycka på allt.
Önskar du prata med någon om vilka alternativ som finns och hur vi kan hjälpa dig bäst med förädlingen, vänligen kontakta oss innan köpet på telefon 046-71 26 40 eller via mail till info@felestad.se.
För att vi ska kunna återkomma med korrekturskiss på profilerade produkter (skickas alltid för godkännande på samtliga beställningar då produkten ska förädlas) behöver vi ett digitalt original i vektoriserat eps-format eller motsvarande. Behöver du hjälp med detta kan Felestad göra original- och designarbete mot en arbetskostnad.

Leveransinformation
Merparten av produkterna i webbshopen är beställningsvaror med en leveranstid på ca 5-10 arbetsdagar. Om produkterna skall tryckas, broderas eller logo-märkas på annat sätt tillkommer eventuell tid för detta.
Fullständig information finns i den orderbekräftelse som mailas till dig. Leverans sker via Postnord, BEST Transport eller DHL.
Går kollit till Postnords utlämningsställe får du information om detta och försändelsen ligger kvar i två veckor. Skulle du inte hämta ut din order under denna tid, kan detta intervall i vissa fall förlängas. Alla paket som inte löses ut går i retur till oss på Felestad och vi förbehåller oss rätten till att debitera kostnad för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.
Vi kontaktar dig om vi får ett returpaket och då får du som kund välja om vi ska skicka försändelsen igen mot en ny fraktkostnad.

Fraktkostnad
Fraktkostnaden skiljer sig beroende på kollits storlek och vikt.
Vid betalning med Swish anges detta direkt vid beställning/köp, dock reserverar vi oss för en ytterligare fraktkostnad om det skiljer mycket från den initiala uppskattningen.
Vid betalning mot faktura läggs fraktkostnaden på i efterhand.

Betalningsvillkor
Betalning sker med Swish, alternativt mot faktura.

Reklamationer och returrätt
Har en annan än beställd artikel/produkt levererats eller om produkten är skadad eller på annat sätt felaktig kan köpet reklameras med angivande av felaktighet. Felaktig vara ska returneras till Felestad New Wave Profile via den returfraktsedel som du får vid reklamationen. Retur får inte ske mot postförskott utan först sedan reklamation gjorts till Felestad New Wave Profile enligt ovan.
Vänligen bipacka tidigare erhållen följesedel för snabb hantering och kreditering.
De artiklar som är förädlade med logotyp eller annan märkning kan ej returneras, men går givetvis att reklamera.

Övrigt
Tänk på att lägga din beställning i god tid före önskad leverans speciellt nära semesterperiod, påsk- och julhelger men också vid tryckproduktion.
Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av enstaka artiklar men kan oftast erbjuda ett motsvarande alternativ.

Kontakt
Vi hjälper dig gärna!
Har du frågor kring produkter, leveranser eller du söker något annat så tveka inte att höra av dig. Kontakta oss på 046-71 26 40 eller skicka ett mail till info@felestad.se så blir du kontaktad av någon av våra duktiga säljare eller säljsupporter!
Vi har öppet i vårt showroom måndagar-torsdagar mellan 8-17 och fredagar 8-16 (stängt röda dagar och helger). Skulle du som kund behöva komma övriga tider, vänligen hör av dig i god tid innan så löser vi det.

Med Vänliga hälsningar
/Felestad-teamet!