Bra att veta

Välkommen till vår webbshop!

Felestad New Wave Profile startades 1986 och är i dag ett av de ledande företagen i profilbranschen inom profil- och arbetskläder, gåvor, profilprodukter och expomaterial. Allt från välkända varumärken. Vi tillhandahåller totallösningar från idé och formgivning till produktion, tryck, kundunika webbshopslösningar, lagerhållning och distribution i ett Full Service Concept.

Lite mer, lite bättre
Vi är ett team på 28 professionella och glada medarbetare som drivs av passion, stort engagemang samt levererar service utöver det vanliga. Lite mer, lite bättre helt enkelt.

Vår affärsidé är att erbjuda företag och organisationer högkvalitativa produkter. Allt från enskilda artiklar till unika paketlösningar och specialanpassade webbshopar. Sedan 2013 är vi certifierade inom kvalitet och miljö, ISO 9001 och ISO 14001 samt arbetar aktivt med profilprodukter i ett hållbarhetsperspektiv samt miljö och etik utifrån ett utvecklat CSR-arbete (Corporate Social Responsibility).

Be Your Brand
Genom åren har vi hjälpt tusentals små och stora företag, verksamheter, organisationer och föreningar att hitta och utforma sin rätta profil. Innefattande produkter och tjänster som gör det möjligt att vara ditt varumärke överallt och hela tiden. Be Your Brand!

Webbshop
Felestad New Wave Profile har ett utvalt sortiment med profilprodukter, profilkläder, arbetskläder, företagsgåvor och expomaterial.

Hittar du inte exakt det du söker, önskar information om vårt kompletta sortiment eller har andra frågor. Kontakta oss gärna på 046-71 26 40 eller info@felestad.se, så hjälper vi dig snabbt och smidigt.

Första gången du handlar i vår webbshop
Första gången du handlar i webbshopen, beställ dina varor och gå vidare till kassan. Här registrerar du dig som ny kund. Fyll i alla kunduppgifter, organisationsnummer mm och gå sedan vidare och bekräfta ditt köp. Då får du, via din e-post, inloggningsuppgifter som du loggar in med i butiken nästa gång. Kunduppgifterna behöver du bara fylla i en gång. Efter avslutat köp får du automatiskt en beställningsbekräftelse och kort därefter kommer en orderbekräftelse från Felestad New Wave Profile där du kan se vilka artiklar som går iväg, leveransdag och fraktkostnad. Om någon artikel är restnoterad informeras du om ny leveranstid.

Prisinformation
Moms och fraktkostnad tillkommer på angivna priser. Vid ordervärde understigande 1000 kronor tillkommer en expeditionsavgift på 45 kronor. Felestad New Wave Profile reserverar sig för slutförsäljning av produkterna samt eventuella inmatningsfel av priser på denna sida.

Prislista Felestad 2019

Märkning - Tryckinformation
Önskas logo- eller annan märkning på artiklarna ber vi dig att kontakta oss innan köp i webbshopen på tel 046-71 26 40 eller via mail till info@felestad.se

Vi önskar material i form av digitalt original i vektoriserat eps-format, högupplöst pdf-fil eller motsvarande. Vi kan även hjälpa dig med original- och designarbete. För mer information kontakta Fredrik Persson på 046-71 26 40 eller web@felestad.se

Vid all märkning/tryckproduktion skickar vi en korrekturskiss för ditt godkännande innan produktion startas. Det är viktigt att vi snabbt får godkännande av denna skiss, annars kan leveranstiden påverkas.

Prislista förädling Felestad 2019

Leveransinformation
Merparten av produkterna i webshopen är beställningsvaror med en leveranstid från ca 1-2 veckor. Om produkterna skall tryckas, broderas eller logomärkas på annat sätt tillkommer eventuell tid för detta. Fullständig information finns i den orderbekräftelse som mailas till dig.

Leverans sker via Postnord företagspaket 18.00 till angiven leveransadress.

Paketet ligger på PostNord utlämningsställe under 2 veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift. Detta kommer på en separat faktura till ditt företag. Vi kontaktar dig om vi får ett returpaket och frågar om du vill att vi skickar det igen med en ny frakt, för närvarande 168 kr exkl. moms.

Fraktkostnad
Fraktkostnaden är för närvarande 168 kr exkl. moms.
Vid betalning med Swish anges detta direkt vid beställning/köp.
Vid betalning mot faktura läggs fraktkostnaden på i efterhand.

Betalningsvillkor
Betalning sker med Swish, alternativt mot faktura.

Reklamationer och returrätt
Har en annan än beställd artikel/produkt levererats eller om produkten är skadad eller på annat sätt felaktig kan köpet reklameras till oss med angivande av felaktighet. Felaktig vara ska returneras till Felestad New Wave Profile via den returfraktsedel som du får vid reklamation. Retur får inte ske mot postförskott utan först sedan reklamation gjorts till Felestad New Wave Profile enligt ovan.

Vänligen bipacka tidigare erhållen följesedel för snabb hantering och kreditering.

De artiklar som är förädlade med logotyp eller annan märkning kan ej returneras.

Övrigt
Tänk på att lägga din beställning i god tid före önskad leverans speciellt nära semesterperiod, påsk- och julhelger men också vid tryckproduktion. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av enstaka artikel men kan oftast erbjuda ett motsvarande alternativ.

Kontakt
Vi hjälper dig gärna!
Har du frågor kring produkter, leveranser eller du söker något annat så tveka inte att höra av dig.
Kontakta oss på 046-71 26 40 eller skriv ett mail till info@felestad.se.
Vi har öppet vardagar kl. 08.00-18.00.

Felestad New Wave Profile
Box 11, 246 21 Löddeköpinge
Besöksadress: Profilvägen 4, 246 43 Löddeköpinge
Telefon: 046-71 26 40
Email: info@felestad.se

Fredrik Persson - Web/IT
Telefon: 046-71 26 40
E-post: web@felestad.se

Anette Nilsson - Ekonomi
Telefon: 046-71 26 40
Email: ekonomi@felestad.se

Peter Bengtsson - Kvalitet- och hållbarhetsansvarig
Telefon: 046-71 26 40
Email: info@felestad.se